Over ons

Lacosma is werkzaam als een tussenbedrijf, dit houdt in dat wij de klanten helpen in hun zoektocht naar een bedrijf die echt bij hun past. Dit doen wij niet op een specifiek vlak, dus u kunt voor alles naar ons toe komen. Wij zijn hiermee begonnen omdat het ons opviel dat mensen hier vaak moeite mee hadden en wij wilde deze mensen graag helpen in hun zoektocht. Het bedrijf is opgericht op 03-05-2017 door Marloes. Inmiddels is het bedrijf erg gegroeid en telt het 22 werknemers die u elke dag met plezier helpen. Ons kantoor is gevestigd in Nootdorp, we zitten in een mooi pand. Wij nodigen u graag een keertje uit om een bezoekje te brengen.

Werkwijze

Lacosma is werkzaam als een tussenbedrijf. Ik leg u graag uit hoe dit in zijn werking gaat. Het begint allemaal met de klant die een verzoek doet bij ons. Eerst bekijken we of het verzoek binnen onze richtlijnen valt. Als dit het geval is nodigen wij de klant uit voor een verkennend gesprek. Hier praten we over de stand van zaken en of de klant nog wensen en behoeftes heeft die wij altijd meenemen in ons onderzoek. Dan gaan wij kijken naar welke bedrijven/organisatie er het beste bij u passen. Zodra wij deze bedrijven hebben gevonden geven wij u graag een advies waarbij u zelf kunt bepalen of u met deze bedrijven in zee gaat.

Wij proberen altijd zo betrouwbaar mogelijk te zijn tegenover onze klanten. Daarom vragen wij u altijd na afloop van de samenwerking een enquête in te vullen. Dit vragen wij ook aan u en maak kans op een gloednieuwe Iphone 11. 

Menu